فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۱۷۹۷
۱۰۵۶
۱۰۵۶
پ

جنجال تازه گزینه جدید استقلال در کامرون

وینسنت ابوبکر گزینه تقویت خط حمله تیم فوتبال استقلال پس از حضور در کشورش یک رفتار جنجالی از خود نشان داد.

خبرگزاری مهر: تیم ملی فوتبال کامرون خود را برای دو دیدار در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم‌های اسواتینی و کیپ ورد آماده می‌کند و شاگردان «مارک بریس» فردا رو در روی اسواتینی قرار می‌گیرند و ۱۸ شهریور هم به مصاف تیم ملی کیپ ورد می‌روند.

0

وینسنت ابوبکر مهاجم مدنظر تیم فوتبال استقلال که در حال حاضر بازیکن آزاد محسوب می‌شود روز گذشته به اردوی تیم ملی کشورش ملحق شد. طبق اعلام رسانه‌های آفریقایی، وینسنت ابوبکر، آندره اونانا و کارلوس بالبا پس از ورود به فرودگاه بین‌المللی یائونده، از سوار شدن به خودروهای ارائه‌شده توسط فدراسیون فوتبال کامرون (FECAFOOT) در چارچوب همکاری با شرکت اسکای موتورز خودداری کردند. این اقدام بازیکنان با واکنش‌های مختلفی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی همراه شد و برخی آن را نشانه‌ای از نارضایتی یا ترجیح برای استقلال عمل شخصی بازیکنان دانستند.

لازم به ذکر است که مدیران باشگاه استقلال طی هفته‌های گذشته مذاکرات خوبی را با مدیربرنامه‌های ابوبکر داشته‌ اند و احتمال حضور او در جمع شاگردان ریکاردو ساپینتو وجود دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج