فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۱۸۹۲
۵۰۳
۵۰۳
پ

آزمون و عزت‌اللهی به مدرسه رفتند!

دو ملی‌پوش ایرانی شباب الاهلی در یک برنامه فرهنگی از سوی این باشگاه اماراتی حضور یافتند.

ورزش سه: سعید عزت‌اللهی و سردار آزمون که جزو غایبان شاخص در اردوی تیم ملی ایران هستند و به علت آسیب دیدگی نتوانستند در تورنمنت کافا شرکت کنند و این روزها در امارات حضور دارند تا دوران نقاهت را پشت سر بگذارند، در یک برنامه فرهنگی که از سوی باشگاه شباب الاهلی برنامه‌ریزی شده بود، شرکت کردند و به مدرسه سلمان فارسی در دبی رفتند.

باشگاه شباب الاهلی با انتشار ویدئویی از حضور این دو ستاره ایرانی در مدرسه سلمان فارسی در امارات اعلام کرد: «باعث افتخار ما بود که همراه با دو ستاره باشگاه شباب الاهلی، سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی، از مدرسه ایرانی سلمان فارسی بازدید کردیم. این اقدام در چارچوب تعهد همیشگی ما به حمایت از فوتبال آینده‌دار و الهام‌بخشیدن به نسل جدید هواداران پرشور انجام شد.»

این باشگاه اعلام کرد: «این بازدید با حمایت ارزشمند آقای حامد الحمادی، مدیر مدرسه سلمان فارسی، همراه بود که تلاش‌های او نقش بزرگی در موفقیت این ابتکار داشت. ما در کنار هم به دنبال تشویق استعدادهای جوان، تقویت پیوندهای اجتماعی و نهادینه کردن عشق ماندگار به فوتبال در میان جوانان هستیم.»

1

2

3

عزت‌اللهی که طی یک سال و نیم اخیر در شباب الاهلی حضور داشته، یکی از موثرترین و محبوب‌ترین بازیکنان بین هواداران این تیم به حساب می‌آید و سردار آزمون نیز به دلیل درخشش خیره کننده در فصل اخیر در مسیر قهرمانی در لیگ برتر امارات و سه جام دیگر تبدیل به چهره ویژه برای طرفداران شباب شده که این دو بازیکن ایرانی امروز در یک برنامه فرهنگی حضور یافتند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج