تصمیم عجیب ژنرال برای بازوبند تیم ملی!
امیر قلعه نویی در تیم ملی تابع یک مرام تازه شده؛ تا توانی دلی به دست آور...
هفت صبح: امیر قلعه نویی در تیم ملی حسابی اهل مدارا شده است. یک بخشی از این مدارا تحت تاثیر رفاقت پادوی رسانه ای اش با ایجنت معروف است که ده ها بازیکن در تیم ملی دارد و پادوی رسانه ای قلعه نویی و همان ایجنت معروف هم تلاش می کند هر طور شده برای هر یک از این بازیکنان امتیازی بگیرد و گاهی اوقات تداخل منافع باعث تصمیم های خنده دار می شود. درست مثل اتفاق خنده داری که در جریان بازی ایران و تاجیکستان افتاد و مدل تعویض ها به گونه ای بود که سه نفر بازوبند کاپیتانی تیم ملی را به بازوی خود بستند!
بعد از بازی دادن به مجید علیاری که با 26 دقیقه بازی در لیگ برتر و اخراج از میدان به تیم ملی دعوت شد و بخشیدن بازوبند کاپیتانی تیم ملی به رامین رضاییان که بازیکن همان ایجنت معروف است، این زمزمه ها به گوش رسید که برخی بازیکنان لژیونر ما به شدت از این تصمیم ناراضی هستند و حتی شایعه شد آنها گلایه کرده اند چرا کادرفنی تیم ملی ترکیب را طوری می چیند که بازوبند به رامین رضاییان برسد؟
حالا احتمالا برای ساکت کردن لژیونرها این بار بازوبند کاپیتانی تیم ملی به نفراتی رسید که در باند همان ایجنت معروف نیستند ولی آن قدر در تیم ملی قدرت دارند که پادوی رسانه ای جرات سرشاخ شدن با آنها را ندارد.
در نتیجه بازوبند تیم ملی شب گذشته بین سه بازیکن مختلف دست به دست شد.
ابتدا برای شروع سامان قدوس بازوبند تیم ملی را بست و با شروع نیمه دوم و ورود مهدی طارمی ، بازوبند به طارمی رسید تا او هم بازوبند را ببندد و ده دوازده دقیقه بعد هم جهانبخش وارد زمین شد و طارمی بازوبند را به شهریار مغانلو داد تا موقع خروج از زمین، سراغ علی جهان برود و بازوبند کاپیتانی را به او بدهد.
فعلا امیر خان اهل مدارا شده و تلاش می کند دل به دست آورد و با این حساب، بچه ها نباید نگران باشند، این بازوبند که قدیم امیر قلعه نویی اسمش را گذاشته بود یک تکه پارچه، حالا به همه می رسد!
اصلا جای نگرانی نیست حتی اگر سردار آزمون هم در تیم ملی باشد، بازوبند به او هم می رسد. مثلا می توان ده دقیقه آخر علی جهان را از زمین بیرون کشید تا سردار هم بازوبند را ببندد و بچه ها همه دور هم خوش باشند و یک وقت کسی به سرش نزند بپرسد این چه مسخره بازی است که نصف بیشتر بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی بازیکن یک ایجنت معروف هستند که با حمایت زیرپوستی پادوی رسانه ای امیر قلعه نویی و یک عضو کادرفنی تیم ملی در این تیم قدرت گرفته است؟
ارسال نظر