فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۸۷۲
۱۱۵۳
۱۱۵۳
پ

مربی محبوب پرسپولیسی‌ها: آماده‌ام جانشین قلعه‌نویی شوم

سرمربی سابق پرسپولیس برای جانشینی قلعه نویی و نشستن روی نیمکت ایران در جام جهانی اعلام آمادگی کرده است.

همشهری آنلاین: با شدت گرفتن انتقادات از امیر قلعه نویی و کادر سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران برخی از ایجنت ها از حالا در تلاش هستند تا یک گزینه دیگر را روی نیمکت تیم ملی ایران بنشانند. گفته می شود آنها از هم اکنون مذاکرات خود را با برخی از سرمربیان خارجی آغاز کرده اند تا در صورتی که فدراسیون فوتبال تصمیم به برکناری امیر قلعه نویی گرفت سریعا گزینه خود را معرفی کنند.

0

در همین خصوص شنیده می شود اوسمار ویرا سرمربی پرسپولیس که موفق شد بعد از جانشینی یحیی گل محمدی این تیم را قهرمان ایران کند و با حضور در تایلند هم نتایج درخشانی بگیرد از طریق یک ایجنت به فدراسیون فوتبال پیغام داده که از پیشنهاد سرمربیگری ایران در جام جهانی استقبال می کند.

اساسا حضور در جام جهانی و روی نیمکت هر تیمی برای سرمربیان وسوسه انگیز است و اوسمار هم که راضی نشد تا بعد از رفتن گاریدو به ایران بازگردد حالا یکی از مربیانی است که چشم به نیمکت تیم ملی ایران دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج