۱۵۴۴۰۲۸
۱ نظر
۱۲۴۷۴
۱ نظر
۱۲۴۷۴
پ

پیراهن استقلال ۳ برابر ارزش منیر درآمدزایی کرد

استقلال ۳ برابر هزینه خرید مونیر الحدادی ستاره اسپانیایی خود را با یک قرارداد اسپانسری برای واگذاری تبلیغات روی پیراهن بدست آورد.

فارس:  در ازای واگذاری همه فضاهای تبلیغاتی کیت ورزشی باشگاه، به مدت یک فصل به یک شرکت، ۲۳۰ میلیارد تومان قرارداد بست.

IMG_20250911_174515_365

با احتساب نرخ ۹۰ هزار تومان برای دلار، قرارداد اسپانسری مذکور ۳ برابر هزینه باشگاه استقلال برای خرید مونیر الحدادی ستاره اسپانیایی و گران‌ترین بازیکن این تیم است.

در راستای استفاده‌ از ظرفیت‌های بالقوه درآمدزایی باشگاه‌ها، ابتدای هفته هم مجلس شورای اسلامی قانون پرداخت حق پخش بازی‌ها توسط صداورسیما را به تصویب رساند.

IMG_20250911_174518_606

بر اساس قرارداد اسپانسری باشگاه استقلال مبلغ ۲۳۰ میلیارد تومان به صورت مرحله‌ای به باشگاه پرداخت خواهد شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فقط آبی نیسان

    دلتون به همین چرت و پرتها خوش باشه.میبینیمتون در آسیا.دوتا ستاره تون رو میبینیم.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج