فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۵۱۸
۲۵۳
۲۵۳
پ

مصیبت کافا، یقه لیگ را هم گرفت!

چهار بازی اول هفته سوم لیگ برتر بار دیگر ثابت کرد، لیگ چه تاثیری از تیم ملی می‌پذیرد.

خبرورزشی: با اتمام فیفادی شهریور، بازیکنان به باشگاه‌های خود برگشتند و قطار لیگ از هفته سوم دوباره به راه افتاد. با انجام چهار مسابقه از هفته سوم -جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴- شاهد مسابقاتی جالب بودیم که به نحوی قابل پیش‌بینی، از اتفاقات فیفادی و تیم ملی تاثیر پذیرفته بودند.

در تمام دنیا لیگ، به عنوان پشتوانه‌ای برای تیم‌های ملی برگزار می‌شود تا بازیکنان، آنجا آماده شده و در بهترین کیفیت و آمادگی به تیم ملی کمک کنند. هر چقدر لیگ پویاتر و بهتر باشد، به تیم ملی آن کشور کمک بیشتری می کند اما این رابطه دو طرفه است و خود لیگ نیز از تیم ملی تاثیر می‌گیرد.

0

در زمان کیروش شاهد بودیم که سیستم دفاعی این مربی -که با توجه به توانایی و اقتضای ذات فوتبال ایران و فاصله با دنیا طراحی شده بود- چطور از سوی مربیان لیگ برتری مورد تقلید قرار گرفت. پست شماره ۸ یا پلی میکر به کلی از فوتبال ما حذف شد و با موفقیت برانکو در پرسپولیس، بردهای اقتصادی تبدیل به دستورالعمل لیگ برتر ما شد و آن شد که این سال‌ها دیدیم.

اما حالا این تاثیرپذیری از جنبه منفی رواج پیدا کرده و مشکلات تیم ملی، به لیگ هم سرایت کرده است. دیدیم که تیم ملی کشورمان در کافا چقدر از ناحیه ضعف‌های دفاعی لطمه خورد و عدم تمرکز بازیکنان، بارها و بارها کار دستمان داد. عدم تمرکزی که منجر به اخراج در بازی فینال هم شد.

حالا لیگ را ببینید؛ گل گهر در خانه خود و در حالیکه از سپاهان پیش است، دقیقه ۲۴ ده نفره می شود. آریا یوسفی که در فینال کافا دقیقه ۴ اخراج شد، در این میدان دقیقه ۱۸ اخطار گرفت.

کافا به شکلی عجیب باعث افت تمام ملی پوشان حاضر در آن شده و تاثیر آن به تیم های باشگاهی رسید. بسیاری از آنها نیمکت نشین شدند و آنهایی که بازی کردند، آنقدر ضعیف که تعویض شدند!

امید نورافکن و رامین رضاییان از زمین اخراج شدند. رامین نیمه دوم از دقیقه ۶۷ آمد تا به استقلال کمک کند! آبی ها عقب بودند، با گلی که روی سوتی عارف آغاسی به ثمر رسید و این ملی پوش کافا شانس آورد گل دومی که هدیه داد توسط وار رد شد اما ساپینتو بین دو نیمه او را بیرون کشید.

تمام بازیکنانی که همراه تیم ملی در کافا شرکت داشتند این هفته ضعیف‌ترین ورژن خود را به نمایش گذاشتند. جالب اینکه تاثیرپذیری منفی از کافا فقط محدود به مسائل فنی و ملی‌پوشان و ضعف و افت آشکار آنها نبود، در اهواز هم دقیقه ۶۹ بازی دو توپه شد! آن هم در دایره میانی وسط زمین! اتفاقی که در تاجیکستان افتاد.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج