فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۵۲۹۵
۴۴۱
۴۴۱
پ

پاشازاده: جذب این‌همه آفریقایی قبل از جام ملت‌ها اشتباه بزرگ استقلال بود

باشگاه استقلال گرچه در فصل نقل و انتقالات سر و صدای زیادی با جذب بازیکنان صاحب نام به پا کرد اما این موضوع با انتقاداتی هم همراه است.

خبرورزشی: مهدی پاشازاده بازیکن اسبق تیم ملی و باشگاه استقلال با انتقاد به جذب برخی بازیکنان از کشورهای دوردست از جمله مهاجم اهل هائیتی این تیم اظهار داشت:  یک نمونه بارز از جذب بازیکنان بدون فکر استقلال داکنز نازون است که برای سفر به آمریکای شمالی و حضور در دیدارهای تیم ملی کشورش(هائیتی) عملاً یک روز در راه رفت و یک روز در راه برگشت است و علاوه بر نشستن طولانی در هواپیما، تا بدنش بخواهد با شرایط زمانی اینجا و آنجا هماهنگ شود عملاً او را یک هفته در اختیار نداریم. نمی‌دانم کسی که چنین بازیکنی را انتخاب کرد آیا اصلاً به این قبیل مسائل فکر کرده یا نه. در واقع عملاً استقلال به بازیکنی پول پرداخت می‌کند که حول و حوش فیفادی‌ها یک هفته قبل و بعد از مسابقات او را در اختیار ندارد.

0

وی در همین خصوص با اشاره به نبودن یک فرد ورزشی در بحث جذب بازیکن توضیح داد: این‌که می‌گویم باشگاه استقلال نیازمند داشتن یک مدیر ورزشی است به این دلیل است که این قبیل مسایل را چنین افرادی می بینند. یک مدیر ورزشی اجازه نمی‌دهد تعداد زیادی بازیکن آفریقایی در آستانه جام ملت‌های آفریقا به این تیم بیاید چون اکثر تیم‌های آفریقایی همزمان با جام جهانی درگیر مقدماتی آن مسابقات هم هستند (جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۷ در ژوئن و جولای ۲۰۲۷ به میزبانی اوگاندا، کنیا و تانزانیا برگزار خواهد شد). یک آدم فنی در مجموعه استقلال قطعا این مسایل را می‌بیند و یادآور می شود. اما قطعاً مدیرانی که فقط عادت به پشت میز نشستن دارند آنها را ندیده و نخواهند دید. اگر من این حرفا را می‌زنم به این دلیل است که خودم در چنین شرایطی بوده‌ام. در دربی حضور داشتم، شکست و برد را تجریه کرده ام و در تیم ملی از این سر جهان به آن سر جهان سفر کرده‌ام.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج