فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۵۶۵۰
۲۱۱
۲۱۱
پ

واکنش قاطع تاجرنیا به شایعه جدایی از استقلال

علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال، در واکنشی قاطع به شایعات مطرح‌شده، اعلام کرد که به خاطر هیچ مسئولیتی این باشگاه را ترک نخواهد کرد.

برترین‌ها: علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال، با انتشار توییتی قاطعانه، به شایعات مطرح‌شده درباره احتمال جدایی‌اش از این باشگاه پایان داد. او با تأکید بر مسئولیت خود، اعلام کرد که به خاطر هیچ پست و مسئولیتی، باشگاه محبوبش را ترک نخواهد کرد.

تاجرنیا در این توییت نوشت: "پیش از آمدن به استقلال گفتم، برای من افتخاری بالاتر از خدمت به استقلال و شادی هواداران نیست." او سپس با قاطعیت افزود: "به خاطر هیچ مسئولیت از استقلال نخواهم رفت."

1

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج