۱۵۴۸۹۰۸
۲۵۲
۲۵۲
پ

نسخه مردی از هلند برای فرار استقلالی‌ها از بحران

مشاور ورزشی استقلال به بازیکنان این تیم توصیه کرد در فضای مجازی فعالیت نداشته باشند.

خبرآنلاین: کلارنس سیدورف مشاور ورزشی مدیرعامل باشگاه استقلال که به دلیل شرایط بحرانی آبی‌پوشان به ایران آمده بود، پیش از بازی استقلال با شمس سیدورف در روزهایی که در ایران حضور داشت در چند نوبت با بازیکنان صحبت‌هایی انجام داده بود. در یکی از جلسات، سیدورف از بازیکنان استقلال خواسته بود در صفحه شخصی‌شان در فضای مجازی پُست و استوری منتشر نکنند.

0

بازیکنان داخلی مدتی است در صفحات مجازی فعالیتی ندارند، اما نفرات خارجی مثل منیر الحدادی و دوکنز نازون هر از گاهی پست و استوری منتشر می‌کنند.

این دو بازیکن در توضیح به سیدورف اعلام کرده‌اند این پست و استوری‌ها مثبت است و هیچ ارتباطی به موضوعات دیگر ندارد، هر چند که منیر الحدادی در هفته گذشته پستی منتشر کرد که به توصیه سیدورف آن را پاک کرد.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج