زمان بازگشت کنعانیزادگان مشخص شد
مصدومیت بدموقع شرایط را کاملا علیه مدافع مدعی سرخها کرد و او ضمن از دست دادن دو بازی اخیر پرسپولیس، بازی تیم ملی مقابل روسیه و تانزانیا را نیز از دست داد.
ورزش سه: محمدحسین کنعانی زادگان مدافع باتجربه سرخها به دلیل مصدومیت نتوانست در اردوی تیم ملی همراهی کند و غایب فیفادی کنونی لقب گرفت.
مدافع سرخها که با مصدومیت از ناحیه همسترینگ مواجه شده، برخلاف شایعات شکل گرفته قادر خواهد بود در پایان فیفادی به تمرینات گروهی پرسپولیس بازگشته و مهیای دیدار مقابل خیبر خرم آباد خواهد شد.
کنعانیزادگان که در جام جهانی قبلی با بدشانسی بزرگی مواجه شد و اختلاف با کارلوس کیروش نیمکت نشینی او را در قطر به همراه داشت، اکنون امیدوار است بتواند در جام ۲۰۲۶ با پیراهن تیم ملی فرصت بازی پیدا کند. موضوعی که مستلزم این است با عبور از مصدومیت کنونی، در مدار آمادگی کامل قرار گیرد و رقابت بزرگ با مدعیان کنونی این پست را به سود خود خاتمه دهد.
در حال حاضر بازیکنان زیادی در پست دفاع میانی مدعی پوشیدن پیراهن تیم ملی هستند و این رقابت باید دید در نهایت به سود کدام بازیکن به پایان خواهد رسید. مرتضی پورعلی گنجی، شجاع خلیل زاده، عارف آقاسی، امین حزباوی، ایری، ابرقویی، زارعی و ... از جمله نفراتی هستند که برای دستیابی به لیست نهایی امیر قلعه نویی رقابت را دنبال میکنند.
ارسال نظر