۱۵۵۲۶۶۱
۵۰۸
۵۰۸
پ

چند بازیکن جدید به تمرین پرسپولیس اضافه شدند

تیم فوتبال پرسپولیس صبح جمعه در ورزشگاه آزادی تمرین کرد؛ در غیاب ملی‌پوشان، هشت بازیکن آکادمی به جمع سرخپوشان اضافه شدند.

خبرورزشی: سرخپوشان پایتخت تمرین آدینه را از ساعت ۱۱ صبح به مدت ۷۵ دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار کردند.

کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس به جهت غیبت هشت ملی‌پوش که شامل؛ چهار بازیکن در تیم ملی بزرگسالان، دو ملی‌پوش در تیم ملی امید و دو بازیکن خارجی در تیم ملی کشورمان می باشند، از هشت بازیکن آکادمی فوتبال باشگاه دعوت کرد و به جمع سرخپوشان پیوستند.

0

تمرین امروز با گرم کردن، آغاز شد و در ادامه؛ عبور از موانع، ارسال از جناحین، تمرینات ویژه ضربات ایستگاهی، مرور کارهای تاکتیکی، راندو، شش به دو و فوتبال درون تیمی در یک نیمه از زمین با شرایط ویژه در دستور کار بود.

رضا شکاری در تمرین امروز غایب بود و به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر، مدتی از تمرینات تیم دور خواهد بود.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج