۱۵۵۴۷۰۹
۱۵۳۹
۱۵۳۹
پ

تاریخ‌ساز در فوتبال ایران؛ جعفری سرمربی سال آسیا شد

مرضیه جعفری، سرمربی تیم خاتون بم، با درخشش در رقابت‌های آسیایی عنوان بهترین سرمربی زن سال آسیا را از کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد و افتخاری تاریخی رقم زد.

خبرورزشی: مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران که با این تیم به رقابت‌های جام قهرمانی آسیا رسید و با خاتون بم برای یازدهمین بار قهرمان فوتبال ایران شده بود، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا در مراسم برترین‌های این قاره به‌عنوان سرمربی سال ۲۰۲۵ فوتبال زنان آسیا انتخاب شد.

IMG_20251016_224942_987

جعفری اولین سرمربی در بین مردان و زنان ایرانی است که به این جایزه رسید.

پخش-نشدن-ویدئو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج