۱۵۵۵۰۲۶
۱۳۳
۱۳۳
پ

اصلانیان: قبل از درویش،‌ هاشمیان اخراج می‌شود

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه نقش رضا درویش در ناکامی‌های اخیر پرسپولیس چقدر بوده افزود: نمی‌دانم بعد از رفتن کارتال درویش با چه کسانی مشورت کرد اما مشاوره‌های غلط به او دادند.

همشهری آنلاین: امیرحسین اصلانیان در خصوص شرایط تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه بازی با خیبر اظهار داشت: شرایط به گونه‌ای است که هر حرفی بزنم چه مثبت و چه منفی، نظر هواداران یک چیز است و آن اینکه درویش باید برود. البته من در کنسرسیوم بانکی تصمیم گیرنده نیستم اما شرایط به گونه‌ایست که مطمئناً با اولین باخت حواشی برای پرسپولیس ادامه پیدا می‌کند.

0

وی افزود: از طرف دیگر صندلی وحید هاشمیان هم در خطر است و شاید یک مهره سوزی زودهنگام انجام شود؛ هرچند که دست هاشمیان خالیست و او حداقل ۴ مهره اصلی مثل یک مهاجم سرزن، پلی میکر بازیساز و ... ندارد و در این شرایط شما برای نباختن باید بازی کنید.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه نقش رضا درویش در ناکامی‌های اخیر پرسپولیس چقدر بوده افزود: نمی‌دانم بعد از رفتن کارتال درویش با چه کسانی مشورت کرد اما مشاوره‌های غلط به او دادند. با این همه من یک سوال دارم و آن اینکه درویش برود چه کسی بیاید؟! مدیری در این سالها تربیت شده تا بتواند پرسپولیس را مدیریت کند؟!

وی خاطرنشان کرد: فضایی درست شده که هواداران به جز رفتن درویش چیزی نمی‌خواهند. در هر شبکه و کانالی که نگاه می‌کنید همه خواستار رفتن درویش هستند و به نظر من، بانک شهر باید اقداماتی را انجام دهد؛ یا از درویش حمایت کند و یا اینکه او را بردارد چون با این اتفاقات پرسپولیس ضرر می‌کند.

اصلانیان در مورد اینکه هواداران پرسپولیس نسبت به درویش بی اعتماد هستند و با این شرایط پرسپولیس دچار مشکلات زیادی خواهد شد گفت: برخی‌ها می‌گویند اگر پرسپولیس امروز مقابل خیبر نتیجه نگیرد درویش را برمی‌دارند اما به نظر من قبل از درویش، وحید هاشمیان را بر خواهند داشت چرا که دوستان برای ماندن خود، اولین کاری که انجام می‌دهند برداشتن هاشمیان است. حتی در روزهای اخیر شنیدیم که با حسین عبدی هم مذاکراتی صورت گرفته و نام برخی از مربیان خارجی هم به عنوان جانشین هاشمیان مطرح شده است.

این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه راهکار شما برای برون رفته پرسپولیس از وضعیت فعلی چیست ادامه داد: به نظر من هم کادر فنی و هم کادر مدیریت باید تغییر کنند چرا که با هم همخوانی ندارند. نیمکت پرسپولیس تا اینجا چیزی از خود نشان نداده‌؛ هرچند که ابزاری هم ندارند و با این بازیکنان هر مربی هم که بیاید نتیجه نمی‌گیرد. شنیدم که علی پروین هم خودش را از شرایط پرسپولیس کنار کشیده و ما پیشکسوتان هم هر حرفی که می‌زنیم همه واکنش نشان می‌دهند.

وی در پاسخ به این سوال که رضا درویش ۴ سال فرصت کار در پرسپولیس داشت اما شرایط این روزهای این تیم در حال تبدیل شدن به یک تیم معمولی است گفت: وقتی کسی در پرسپولیس ۴ سال دوام می‌آورد هم پوست کلفتی دارد و هم حامی بزرگ. متاسفانه پرسپولیس تبدیل به یک تیم معمولی شده؛ هر چند که فوتبال ایران هم دچار این شرایط شده است و بعد از جام جهانی، وارد ۱۰ سال تاریکی خواهیم شد. شما ببینید که پرسپولیس حتی نمی‌تواند موقعیت ایجاد کند و حتماً در این زمینه رضا درویش مقصر است و باید جوابگو باشد. پرسپولیس متاسفانه در شرایط بدی است و با اولین باخت تحت فشار خواهد رفت.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج