هفته سوم لیگ نخبگان؛ شباب الاهلی درخشید، الهلال صدرنشین شد
در ادامه رقابتهای هفته سوم لیگ نخبگان آسیا، تیم شباب الاهلی و الهلال عربستان مقابل حریفان خود به برتری رسیدند.
برنا: در دیداری از هفته سوم لیگ نخبگان آسیا، تیم فوتبال شباب الاهلی امارات در ورزشگاه راشد دبی میزبان نسف قارشی ازبکستان بود. شاگردان آلفرد شرودر که مرصاد سیفی را در دفاع چپ و سعید عزتاللهی را در میانه میدان در ترکیب داشتند، در غیاب سردار آزمون مصدوم، نمایشی هجومی و تماشاگرپسند ارائه دادند.
شباب الاهلی بازی را طوفانی آغاز کرد و با گل فدریکو کارتابیا در دقیقه ۸ پیش افتاد. عبدالرحمتوف تنها دو دقیقه بعد نتیجه را برای نسف قارشی به تساوی کشاند، اما اماراتیها پیش از پایان نیمه نخست با گلهای ویکتور رنان (۲۷) و متئوسائو (۴۱) اختلاف را به دو گل رساندند. در واپسین لحظات بازی نیز کاساردو لموس در دقیقه ۵+۹۰ گل چهارم را به ثمر رساند تا بردی قاطع برای میزبان رقم بخورد.
با این نتیجه، شباب الاهلی ۷ امتیازی شد و موقتا به رده دوم جدول صعود کرد، در حالی که نسف قارشی بدون امتیاز در قعر جدول باقی ماند.
در دیگر دیدار گروه، الهلال عربستان با گلهای آکسچیک، کولیبالی و میلینکوویچ ساویچ، السد قطر را ۳ بر ۱ شکست داد تا با ۹ امتیاز از سه بازی، صدرنشینی خود را تثبیت کند. تک گل السد را فیرمینیو به ثمر رساند.
ارسال نظر