۱۵۵۶۹۱۵
۱۷۹۸
۱۷۹۸
پ

برنامه پرسپولیس برای انتخاب مربی تغییر کرد!

ظاهرا بعد از پیروزی پرسپولیس مقابل ذوب آهن برنامه مدیران این باشگاه برای تغییر کادر فنی عوض شده است.

فوتبالی: پرسپولیس ساعتی پیش در یکی از بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر موفق شد با دو گل ذوب آهن را شکست را بدهد و با کسب ۳ امتیاز حساس این مسابقه، ۱۱ امتیازی شود و موقتا به رده چهارم جدول صعود کند.

IMG_20251024_222305_966

پیش از این مسابقه و به خاطر نتایج ضعیفی که پرسپولیس در هفته‌های گذشته کسب کرده بود این تصور به وجود آمده بود که بازی با ذوب آهن آخرین حضور وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس به عنوان سرمربی خواهد بود و فارغ از هر نتیجه‌ای که در این بازی به دست بیاید هاشمیان از پرسپولیس خواهد رفت.

حتی رفتار هاشمیان بعد از سوت پایان مسابقه هم این شائبه را تقویت می‌کرد. او بعد از سوت پایان مسابقه، همه همکارانش را در کادر فنی پرسپولیس در آغوش گرفت و در معیت پیمان حدادی به سمت هواداران پرسپولیس رفت. این رفتارها به نظر عده‌ای به معنای خداحافظی او از تیمش بود.

اما خبردار شدیم  اتفاق تازه‌ای افتاده است و مدیریت باشگاه پرسپولیس تصمیم متفاوتی درباره هاشمیان گرفته است. البته این تصمیم نه از سوی هیات مدیره بلکه از سوی مدیریت بانک شهر گرفته شده است. 

ظاهرا مدیریت بانک شهر به این نتیجه رسیده است که تا زمان مشخص شدن و معرفی شدن مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس دست به تغییر در کادر فنی نزند. در واقع مدیران بانک شهر تصمیم گرفته‌اند چنین تصمیم بزرگ و مهم و تاثیرگذاری از سوی افرادی که مسئولیت موقت در پرسپولیس دارند گرفته نشود تا تیم جدید مدیریتی تاوان تیم مدیریتی قبلی را ندهد.

به این ترتیب حتی اگر پرسپولیس در بازی حساس هفته آینده مقابل تراکتور هم شکست بخورد هاشمیان شغلش را در پرسپولیس از دست نخواهد داد. هرگونه تصمیم برای تغییر یا ماندن هاشمیان در پرسپولیس توسط مدیرعامل جدید این باشگاه گرفته خواهد شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج