۱۵۶۰۲۸۷
۲۶۲
۲۶۲
پ

دایی: ولیعهد کویت گفت در کشور ما قدم بزن و پول بگیر

علی دایی در مورد گذشته خود دست به افشاگری زد و نکات مهمی را فاش کرد.

خبرورزشی: بدون هیچ شک و تردیدی، علی دایی برند فوتبال ایران محسوب می‌شود. مردی که پاییز سال ۱۳۷۳ در جریان بازی‌های آسیایی هیروشیما تا آستانه خداحافظی همیشگی از فوتبال پیش رفت و عمل جراحی بسیار سنگینی را در هیروشیما انجام داد اما برگشت و پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی کرد. 

شهریار فوتبال ایران در مورد همان ماجرا دست به افشاگری زده و البته پیرامون پرسپولیس و برانکو هم صحبت‌های خاصی انجام داده است که بد نیست به چکیده آن نگاهی بیندازیم: در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۴ هیروشیما وقتی دروازه‌بان بحرین با پا به شکمم کوبید، تا پایان نیمه اول داخل زمین ماندم ولی در داخل رختکن از هوش رفتم و ۱۰ ساعت در اتاق عمل بودم. جالب اینکه ولیعهد کویت که در آن مقطع ریاست کمیته المپیک آسیا را هم بر عهده داشت(شیخ جابر الصباح) در آن مقطع یک لحظه هم از پیگیری وضعیت سلامتی ام غافل نبود و تاکید داشت که بهترین شرایط درمانی را برای من در هر کجای دنیا که لازم باشد، فراهم می‌کند اما خودم ترجیح دادم دوباره در تهران عمل جراحی بکنم. در آن زمان پزشکان ژاپنی گفته بودند جراحی اول نجاتم داد ولی موجب بسته شدن روده ام شده و باید دوباره جراحی شوم.

0

علی دایی در ادامه این ماجرا به اتفاق تلخ دیگری اشاره کرد و گفت: در آن زمان بازیکن پرسپولیس بودم ولی این باشگاه نه تنها هیچ مساعدتی انجام نداد بلکه حقوق و مزایایم را نیز قطع کرد! البته شکر خدا شرایط مالی ام به گونه‌ای بود که دستم را جلوی کسی دراز نکردم. جالب اینکه چندی بعد همان ولیعهد کویت که همزمان رئیس باشگاه العربی هم بود، "سعید الحوتی" کاپیتان سابق تیم ملی کویت را به تهران فرستاد و از طریق او به من پیشنهاد داد با العربی کویت قرارداد ۳۰۰ هزار دلاری ببندم! ولیعهد کویت پیغام داده بود علی دایی به کویت بیاید و اینجا فقط راه برود تا به طور کامل سلامت شود، حتی اگر بازی نکرد هم برایم مهم نیست بلکه سلامتی او مهم است. البته تشکر کردم و گفتم من تازه شروع به راه رفتن کنار زمین کرده و دوره نقاهت را برای برگشتن به پرسپولیس می‌گذرانم بنابراین شرایط مناسبی برای حضور در کویت ندارم

شهریار فوتبال ایران که در تیم ملی شاگرد برانکو ایوانکویچ بوده، از خداحافظی پروفسور با دنیای مربیگری هم ابراز شگفتی کرده و می‌گوید: از شنیدن این خبر غافلگیر شدم اما به تصمیم آقای برانکو احترام می‌گذارم. امیدوارم زندگی مطلوبی در کنار خانواده‌اش داشته باشد. او یک انسان بزرگ و به معنای واقعی کلمه یک پروفسور در فوتبال بود. من از برانکو چیزهای زیادی یاد گرفتم.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج