۱۵۶۴۵۵۲
۰
۰
پ

اسدی، تارتار را به مرحله بعدی رساند

تیم فوتبال گل گهر موفق شد در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی مقابل شناورسازی قشم به پیروزی برسد.

مهر: تیم فوتبال گل گهر موفق شد در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی مقابل شناورسازی قشم به پیروزی برسد.

5787960

تیم‌های فوتبال گل‌گهر سیرجان و شناورسازی قشم امروز شنبه اول آذر در چارچوب مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۳:۳۰ و با قضاوت مسعود حقیقی در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان مقابل یکدیگر قرار گرفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه یک بر صفر به سود گل‌گهر به پایان رسید.

در این مسابقه که شاگردان مهدی تارتار با کنترل جریان بازی به دنبال ایجاد موقعیت بودند، سرانجام در دقیقه ۵۱ این رضا اسدی بود که با یک ضربه سر دقیق و دیدنی دروازه شناورسازی را گشود و تک‌گل این مسابقه را به نام خود ثبت کرد.

تیم شناورسازی قشم به هدایت فرشاد پیوس تلاش کرد تا در ادامه مسابقه با ایجاد موقعیت روی دروازه گل‌گهر به بازی برگردد، اما برنامه‌های هجومی این تیم ثمری نداشت و در نهایت گل‌گهر با حفظ برتری خود توانست راهی مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی شود.

پس از شمس آذر، سپاهان و استقلال، گل گهر چهارمین تیم لیگ برتری حاضر در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی خواهد بود.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج