۱۵۶۹۳۹۳
۳ نظر
۱۸۵
۳ نظر
۱۸۵
پ

استقلالی‌ها از داوری در فینال کشتی هم شاکی شدند!

مدیر رسانه‌ای باشگاه استقلال با انتشار پستی کنایه‌آمیز، به حواشی داوری در رقابت‌های لیگ کشتی واکنش نشان داد.

برترین‌ها: مهدی واعظی، مدیر رسانه‌ای باشگاه استقلال، پس از حواشی داوری در رقابت‌های کشتی لیگ، با انتشار پستی خطاب به علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، انتقاد تندی را مطرح کرد.

واعظی زیر این پست ویدئویی نوشت:

«یک سوال از فدراسیون آقای دبیر؛ به نظر شما این حرکت دیسکلایفه نداره؟! از بچگی یادمونه می‌گفتن حقمونو تو رقابت‌های بین‌المللی می‌خورن، این داور داخلیتونه دیگه…»

پخش-نشدن-ویدئو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • داود خالو چاهستانی بندرعباسی

    چرا بزرگس میکنی کیسه اول دونده ابی زدش

  • ناشناس

    مگه کوری؟؟ خب اول دوبنده ی آبی ضربه میزنه

  • ناشناس

    لنگی بی شخصیت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج