۱۵۷۰۷۵۰
۳۵۴
۳۵۴
پ

تخلف آشکار در ضیافت پنالتی، لیزری که فقط روی پرسپولیسی‌ها بود!

در طول ماراتن ضربات پنالتی در ورزشگاه یادگار امام تبریز، لیزر روی صورت نیازمند و زننده پنالتی پرسپولیس بدجور توی ذوق می‌زد.

یکی از ایرادات فرهنگی تماشاگران فوتبال در کشور ما انداختن لیزر روی چشم بازیکنان است. کاری که به اندازه کافی تمرکز بازیکن را به هم می‌زند و اگر مستقیم این نور روی چشم بازیکن باشد، مانع دید او نیز می‌شود.

25

قبلا در ورزشگاه های مختلف بارها این پدیده رخ داده بود. حتی یک بار فوتبال دوستان به یاد دارند که نتیجه تحقیق یک برنامه تلویزیونی به آنجا رسید که کسانی روی تپه‌های مشرف به ورزشگاه نشسته و از آنجا لیزر روی صورت بازیکنان می‌انداختند! واقعا چه لذتی در این کار است؟

بارها میزبانان به خاطر این رفتار هواداران حاضر در ورزشگاه جریمه شده‌اند اما متاسفانه این معضل ریشه کن نشده و در بازی مهم تراکتور- پرسپولیس دیدیم هر بار دروازه‌بان پرسپولیس درون دروازه می‌ایستاد، لیزر روی او بود و هر بازیکن پرسپولیس که برای زدن ضربه می‌آمد، با این مشکل دست به گریبان می‌شد.

حالا تراکتور برده و به مرحله بعد رفته و قطعاً فدراسیون، این تیم را بابت این اتفاق جریمه خواهد کرد اما هر چقدر جرایمی که تا امروز برای مربیان و بازیکنان و مدیران در این فوتبال بریده و دریافت شده تاثیر داشته است، این جریمه نیز به حل این مشکل فرهنگی کمک خواهد کرد!

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج