۱۵۷۴۶۷۱
۵۲۵
۵۲۵
پ

طالقانی خواستار آشتی خادم و دبیر شد

رسول خادم همچنان ترجیح داده در برابر اظهارات علیرضا دبیر سکوت کند و واکنشی نشان ندهد؛ سکوتی که حالا با واکنش بزرگان کشتی همراه شده است.

برترین‌ها: رسول خادم همچنان ترجیح داده در برابر اظهارات علیرضا دبیر سکوت کند و واکنشی نشان ندهد؛ سکوتی که حالا با واکنش بزرگان کشتی همراه شده است.

محمدرضا طالقانی، رئیس اسبق فدراسیون کشتی، درباره اختلاف میان این دو چهره سرشناس کشتی ایران گفت: من از هر دو خواهش کردم و تلاش خودم را انجام دادم، اما بیش از این دخالت را جایز نمی‌دانم. خادم و دبیر سال‌ها کنار هم کشتی گرفتند و حتی دوره‌ای با هم در شورای شهر بودند. آنها رفیق هستند، اما متأسفانه برخی افراد به این اختلاف دامن زده‌اند.

او با اشاره به سابقه طولانی ارتباطش با این دو کشتی‌گیر افزود: من از زمانی که ۳۵ تا ۴۰ کیلو بودند، مربی هر دوی آنها بوده‌ام. ای کاش از در رفاقت و دوستی وارد شوند تا مردم و جامعه کشتی خوشحال شوند.

طالقانی تأکید کرد ادامه این اختلاف نه‌تنها به سود کشتی ایران نیست، بلکه دل هواداران این رشته را نیز آزرده می‌کند؛ اختلافی که بسیاری امیدوارند با گفت‌وگو و احترام متقابل پایان یابد.

پخش-نشدن-ویدئو

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج