۱۵۷۵۱۷۷
۱۵۱۶
۱۵۱۶
پ

پایان شایعات درباره جدایی یک بازیکن از استقلال

مدافع چپ پای استقلال که زمزمه هایی درباره جدایی اش مطرح بود، در تمرین امروز آبی پوشان حضور پیدا کرد.

ورزش سه: یکی از نفراتی که گفته می‌شد مد نظر ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال برای ادامه فصل جاری قرار ندارد و آبی پوشان را به مقصد تیم جدید ترک می‌کند، سید ابوالفضل جلالی است. این مدافع چپ پا با وجود شایعات منتشر شده، طی صحبت هایی که با ساپینتو داشت برای ماندن در استقلال به توافق رسید و بحث ادامه فعالیتش به شکل جدی مطرح شد.

cpreqhis6

با برگزاری تمرین امروز(شنبه) استقلال مشخص شد که اختلافات میان جلالی و ساپینتو به طور کامل برطرف شده است. مدافع چپ پای باتجربه ضمن حضور در محل تمرین، کار خود را همپای سایر نفرات پیش برد تا آماده مسابقه با فولاد هرمزگان در جام حذفی شود.

به این ترتیب موضوع جدایی ابوالفضل جلالی از جمع استقلالی‌ها به طور کامل منتفی شده و این مدافع چپ پا کار خود را پیش می برد تا به تیمش در ادامه فصل جاری لیگ برتر کمک کند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج