۱۵۷۵۳۴۴
۲۰۰۰
۲۰۰۰
پ

محمدمهدی محبی به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ داد

تکلیف بازگشت محمدمهدی محبی به لیگ برتر ایران مشخص شد.

برترین‌ها: پرسپولیس برای تقویت خود به دنبال جذب محمدمهدی محبی،  وینگر فصل گذشته سپاهان و فعلی اتحاد کلبا بود.

InShot_20260111_192620477

این بازیکن که در کلبا شرایط خوبی ندارد همزمان با پرسپولیس از سپاهان هم پیشنهاد دارد   تا نیم‌فصل دوم را در لیگ برتر ایران توپ بزند و بتواند یکی از این دو تیم را در راه رسیدن به جام قهرمانی یاری کند.

اما حالا خبر رسیده محمدمهدی محبی برخلاف پیش‌بینی اولیه به سختی به لیگ ایران بازخواهد گشت. او عقیده دارد با وجود نیمکت نشینی در ادامه کارش در کلبا کار را خواهد گرفت و در آنجا خواهد درخشید. حضور 4 بازیکن ایرانی دیگر در کلبا نیز محیط را برای او فراهم‌تر کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج