۱۵۷۶۹۸۴
۱۳۶۴
۱۳۶۴
پ

ستاره جدید پرسپولیس وارد تهران شد

بازیکن مجارستانی برای انجام تست‌های پزشکی و عقد قرارداد نهایی با باشگاه پرسپولیس، وارد تهران شد.

خبرآنلاین: با اعلام باشگاه پرسپولیس، دنیل گرا پس از توافق‌های انجام شده در جریان مذاکرات صورت گرفته، وارد تهران شد و مورد استقبال امیرعلی حسینی، مدیر امور بین‌الملل باشگاه قرار گرفت.

قرارداد نهایی با این بازیکن پس از حضور در تست‌های پزشکی منعقد می‌شود. جذب این بازیکن مجارستانی که دفاع راست پست تخصصی او است با توجه به اعلام نیاز سرمربی تیم در این پست مورد توجه قرار گرفت.

گرا در سال ۲۰۲۵ تیم ملی مجارستان را همراهی کرده و برای این تیم در ۴ مسابقه از لیگ ملت‌های اروپا به میدان رفت. او سابقه حضور در تیم زیر ۲۱ سال کشورش را هم در کارنامه دارد.

1

این بازیکن در فصل ۲۴-۲۰۲۳ در ۳۱ مسابقه از بازی‌های تیم Diósgyőri VTK به میدان رفت و ۶ گل و ۲ پاس گل را به ثبت رساند. فصل گذشته نیز در همین تعداد مسابقه ۴ گل و یک پاس گل را در کارنامه داشت. او در حالی در لیگ فوتبال ایران حضور پیدا می‌کند که در میانه رقابت‌های لیگ مجارستان بود و در فرم بازی قرار دارد. گرا فقط یکی از بازی‌های این فصل VTK را از دست داده و در ۱۷ مسابقه حضور داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج