۱۵۷۷۳۳۳
۷۰۰
۷۰۰
پ

سه لژیونر جوان ایران جام گرفتند

الوحده در حضور تعویضی دو بازیکن ایرانی خود مقابل الدحیل قطر به برتری رسید.

ورزش سه: الوحده در حضور تعویضی دو بازیکن ایرانی خود مقابل الدحیل قطر به برتری رسید.

تع7

تیم فوتبال الوحده امارات که محمد قربانی، مبین دهقان و رضا غندی‌پور را در شروع مسابقه روی نیمکت داشت، از ساعت 19:30 جمعه شب در ورزشگاه آل‌نهیان ابوظبی به مصاف تیم الدحیل قطر رفت تا مسابقه چلنج شیلد (جام چالشی) را برگزار کند.

بازی چلنج شیلد امارات و قطر در شرایطی شروع شد که صلاح زکریا، دروازه‌بان الدحیل در دقیقه 10 به دلیل خطا بیرون از محوطه جریمه روی مهاجم الوحده، کارت قرمز مستقیم گرفت تا تیمش کار سختی در ادامه بازی پیدا کند.

الوحده در دقیقه 29 با یک پنالتی که از روی وی‌ای‌آر اعلام شد، با گل عمر خریبین، ستاره سوری و کاپیتان خود به گل رسید و در نهایت هم موفق به کسب پیروزی یک بر صفر خانگی مقابل الدحیل شد تا قهرمان چلنج شیلد (جام چالشی) امارات و قطر شود.

البته الدحیل در نیمه دوم حملات زیادی داشت، اما الوحده که محمد قربانی را از دقیقه 60 و رضا غندی‌پور را از دقیقه 90 در زمین می‌دید، برتری خود را حفظ کرد؛ هرچند تیم قطری یک گل زد که وی‌ای‌آر آن را به تایید نرساند تا سه لژیونر جوان ایرانی جام بگیرند.

با این پیروزی، الوحده دومین عنوان خود در سوپر جام امارات و قطر در چلنج شیلد (جام چالشی) را به دست آورد و سال گذشته نیز موفق به کسب این عنوان شده بود.

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج