۱۵۷۷۷۰۲
۷۰۲
۷۰۲
پ

بازیکن استقلال راهی آلومینیوم شد

باشگاه آلومینیوم با وینگر سابق استقلال به مدت یک فصل و نیم امضاء کرد.

خبرآنلاین: در ادامه فعالیت نقل و انتقالاتی باشگاه آلومینیوم اراک، امیرعلی صادقی که در دور رفت لیگ برتر در استقلال خوزستان عضویت داشت، به جمع شاگردان سید مجتبی حسینی پیوست.

6141522

صادقی پس از عملکرد موفق در سایپا تهران، راهی استقلال شد و طی چهار فصل در جمع آبی‌پوشان پایتخت عضویت داشت که در ادامه بعد از نیم‌فصل حضور در استقلال خوزستان، با امضای قراردادی به آلومینیوم اراک اضافه شد.

این وینگر 24 ساله که سابقه قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی و سوپرجام را همراه با استقلال دارد و در دور رفت فصل جاری نیز هشت بازی برای استقلال خوزستان انجام داد، به‌عنوان هفتمین و آخرین خرید آلومینیوم اراک در نقل و انتقالات زمستانی قراردادش را امضاء کرد.

l5rnotyq6

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج