۱۵۷۷۷۹۷
۱ نظر
۳۱۰
۱ نظر
۳۱۰
پ

شرط قهرمانی استقلال مشخص شد!

سرمربی اسبق استقلال می‌گوید این تیم برای موفقیت باید روی ثبات مدیریتی تمرکز کند.

خبرآنلاین: استقلال در هفته هفدهم مسابقات لیگ برتر مقابل ذوب‌آهن به تساوی بدون گل بسنده کرد و دو امتیاز مهم را از دست داد. این در حالی است که برخی از بازیکنان خارجی تیم در این دیدار غایب بودند. تکرار تساوی مقابل ذوب‌آهن نشان می‌دهد که در صورت مصدومیت یا محرومیت برخی از بازیکنان کار برای شاگردان ریکاردو ساپینتو سخت خواهد شد. این در حالی است که پنجره بسته نقل و انتقالاتی هم چالش دیگری برای ساپینتو در این مسیر سخت است.

به نقل از ورزش سه، صمد مرفاوی، سرمربی سابق استقلال در خصوص تساوی بدون گل استقلال با ذوب‌آهن گفت: «بازی خوبی بود و تنها ایراد آن عدم گلزنی بود. استقلال در برخی خطوط با ضعف‌هایی روبه‌رو است که یکی از این ضعف‌ها در خط حمله است، تیم در خط حمله بازیکن تأثیرگذاری ندارد و همین موضوع باعث شده تا تیم نتواند به گل برسد. تساوی در برابر ذوب‌آهن باعث شد استقلال صدر جدول را از دست بدهد و در ادامه هم تیم کار آسانی ندارد.»

0

او صحبتش را اینطور ادامه داد: «در حال حاضر موجودی استقلال همین است و با توجه به این داشته‌ها، نتیجه کسب شده مقابل ذوب‌آهن نتیجه بدی نبود. البته استقلال در برخی از بازی‌ها خوب کار می‌کند و نظم و انضباط خوبی دارد. باید بدانیم که تیم با پنجره بسته نقل و انتقالاتی مواجه هست و دست ساپینتو برای انتخاب ترکیب ایده‌آل بسته است و او براساس موجودی‌ای که دارد ترکیب تیمش را انتخاب می‌کند.»

پیشکسوت استقلال در خصوص جدایی برخی از بازیکنان تاکید کرد: «جدایی برخی از بازیکنان استقلال با تصمیم مربی تیم صورت گرفت و قطعا او با مواردی مواجه شده که این تصمیم را گرفته و این بازیکنان را کنار گذاشت. ما کنار تیم نیستیم و از جزئیات بی‌خبریم بنابراین باید به نظر ساپینتو احترام بگذاریم. مسئولیت فنی تیم با سرمربی است و خودش باید در خصوص کنار گذاشتن برخی از بازیکنان با وجود بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال پاسخگو باشد.»

سرمربی سابق استقلال ادامه داد: «به هر حال موجودی تیم همین است و ساپینتو باید به بقیه بازیکنان میدان دهد، او چاره‌ای جز این ندارد. او چند بازیکن جوان دارد که آنها تا به اینجا عملکرد خوبی داشته‌اند و می‌تواند با تکیه بر این بازیکنان مسابقات را به پایان برساند. علاوه بر این برخی از بازیکنان خارجی تیم هم عملکرد خوبی دارند و یاسر آسانی جزو همین نفرات است که غیبت او در بازی گذشته کاملا حس شد. البته سایر بازیکنان خارجی عملکرد چندان خوبی نداشتند و نتوانستند به تیم کمک کنند.»

ضمن اینکه مرفاوی روحیه دادن به مهاجمان را بسیار کلیدی و ضروری دانست: «با این شرایط باید به بقیه بازیکنان روحیه داد. سعید سحرخیزان جزو همین بازیکنان است که برای گلزنی نیاز به روحیه دارد. او بازیکن جوانی است که می‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد. البته استقلال این فصل هم مانند فصول گذشته ثبات مدیریتی نداشت و با رفتن جویباری مشخص نیست که چه کسی به عنوان مدیرعامل باشگاه معرفی می‌شود. اگر استقلال می‌خواهد موفق شود باید ثبات مدیریتی را حفظ کند تا ساپینتو هم نتیجه بگیرد.»

او در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا استقلال مشکل مربی دارد، اینطور واکنش نشان داد: «خیر این مشکل را ندارد و همه باید مربی تیم را حمایت کنند. حمایت کردن از کادر فنی باعث می‌شود تا تیم با آرامش کامل وارد زمین شود و به موفقیت برسد. مدیرانی بودند که با حمایت‌های خوب خود باعث قهرمانی تیم شدند و حالا هم باید این اتفاق بیفتد و تاجرنیا باید از ساپینتو حمایت کند تا استقلال بتواند در 3 جام پیش رو؛ لیگ برتر، جام حذفی و لیگ 2 آسیا به موفقیت برسد.»

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    تا پنالتیهای معیشتی برنگردن ، استقلال قهرمان نمیشه .‌ دیدیم که دوتا بازی دوربرگشت براشون پنالتی نگرفتن ، حتی گل نتونستن بزنن چه برسه به بردن بازی .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج