۱۵۸۰۰۹۶
۶۹
۶۹
پ

فرار هیئت‌مدیره استقلال از رو در رو شدن با ساپینتو!

مدیران ارشد باشگاه استقلال با کاروان تیم راهی دبی نمی‌شوند و با تأخیر راهی امارات خواهند شد.

ورزش سه: کاروان استقلال امروز راهی دبی می‌شود تا خود را برای دیدار حساس برابر الحسین اردن در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا آماده کند، اما ترکیب همراهان تیم در این سفر نکته قابل توجهی دارد. برخلاف روال معمول، رئیس و یکی از اعضای هیات‌مدیره استقلال همراه با تیم پرواز نخواهند کرد و قرار است با فاصله زمانی و به‌صورت جداگانه خود را به امارات برسانند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، علی تاجرنیا و علی نظری‌جویباری در سفر اولیه آبی‌ها حضور ندارند و تنها عباس ترابیان، معاون مدیرعامل و رئیس سازمان فوتبال باشگاه، به‌عنوان نماینده مدیریتی در کنار تیم عازم دبی خواهد شد.

0

این جدایی زمانی و مکانی مدیران از کاروان استقلال، در فضای فعلی باشگاه بی‌ارتباط با اختلافات اخیر میان ریکاردو ساپینتو و مدیران استقلال تلقی نمی‌شود. در هفته‌های گذشته بارها نشانه‌هایی از نارضایتی سرمربی پرتغالی نسبت به تصمیمات مدیریتی، شرایط مالی باشگاه و برخی اتفاقات حاشیه‌ای دیده شده و حتی در نشست‌های خبری نیز ساپینتو به شکل مستقیم انتقاداتی را مطرح کرده است. همین موضوع باعث شده برخی این سفر جداگانه را تلاشی برای کاهش تنش و پرهیز از رودررویی مستقیم در آستانه بازی حساس آسیایی بدانند.

از سوی دیگر، استقلالی‌ها ترجیح داده‌اند تمرکز کامل تیم فنی و بازیکنان روی مسابقه با الحسین اردن باشد و حاشیه‌ای از جنس اختلافات مدیریتی به اردوی تیم منتقل نشود.

دیدار استقلال و الحسین اردن سه‌شنبه شب در دبی برگزار خواهد شد و آبی‌ها امیدوارند با یک نتیجه مناسب، گام بلندی برای صعود به مرحله بعدی رقابت‌های آسیایی بردارند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج