۱۵۸۰۵۹۴
۳۰۴۵۶
۳۰۴۵۶
پ

سروش رفیعی از ایران خارج شد

در تصاویر منتشر شده از تمرین امروز پرسپولیس، خبری از سروش رفیعی نیست.

هفت صبح: پرسپولیس امروز در شرایطی تمرین کرد که بعد از شکست غیرمنتظره مقابل ملوان باید برای بازی روز شنبه آینده مقابل گل گهر سیرجان آماده شود.

InShot_20260210_223447983

در تصاویر منتشر شده از تمرین امروز پرسپولیس در رسانه رسمی باشگاه، خبری از سروش رفیعی نبود. اگرچه باشگاه هیچ اشاره ای به این غیبت نکرد و رسانه‌ها هم از غیبت کنعانی‌زادگان به دلیل آسیب دیدگی و تمرین انفرادی امید عالیشاه برای پشت سر گذاشتن مصدومیت نوشتند اما بازیکنان پرسپولیس خبر دادند سروش رفیعی امروز با هماهنگی اوسمار در تمرین پرسپولیس شرکت نکرده است.

گویا سروش رفیعی بعد از بازگشت از انزلی، از اوسمار دو روز مرخصی گرفته تا سفری به امارات داشته باشد و به خانواده اش که در دبی اقامت دارند، سر بزند!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج