۱۵۸۶۱۸۱
۱۱۶۴
۱۱۶۴
پ

برای شاگردان قلعه‌نویی دستور آماده‌باش صادر شد

بازیکنان داخلی فوتبال کشورمان منتظر اعلام لیست نهایی توسط قلعه نویی هستند.

همشهری آنلاین: با تغییر برنامه تیم ملی در فیفادی پیش رو، حالا تیم ملی برای انجام دو بازی دوستانه مقابل کاستاریکا و نیجریه باید راهی ترکیه شود و دیدارهای تدارکاتی خود را برگزار کند. نفراتی که در داخل ایران حضور دارند باید به صورت زمینی از مرز ترکیه خارج شوند و سپس خودشان را به محل اردوی تیم ملی برسانند. لژیونرها هم هر کدام با پرواز راهی ترکیه می‌شوند و به سایرین اضافه خواهند شد.

2

مدیران فدراسیون بعد از تغییر برنامه و قطعی شدن بازی‌های تیم ملی در ترکیه، در تماس با بازیکنان داخلی به آن‌ها آماده باش دادند تا با تماس فدراسیون همه خودشان را به محل مشخص شده توسط فدراسیون برسانند. هنوز لیست نهایی تیم ملی توسط قلعه نویی اعلام نشده و قرار است به زودی با اعلام لیست، نفرات دعوت شده راهی ترکیه شوند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج