۱۵۸۸۰۶۴
۲۰۹
۲۰۹
پ

پیشنهاد استقلال: به جای لیگ برتر، جام حذفی را تمام کنید

عوامل باشگاه استقلال معتقدند بهتر است سازمان لیگ به جای برگزاری فشرده رقابت‌های لیگ برتر، در اندیشه خاتمه دادن به پیکارهای جام حذفی باشد.

پارسینه: بر اساس طرحی که مد نظر قرار گرفته، شاید لیگ برتر از اوایل اردیبهشت به صورت متمرکز در یکی از استان‌های کشورمان برگزار شود و هفت هفته پایانی آن خیلی فشرده جلو برود تا تکلیف قهرمان مشخص شود.  

در رابطه با شکل برگزاری این دیدارها به صورت متمرکز بحث‌های بسیار زیادی مطرح است و منتقدان تاکید دارند جدا از امکانات اسکان برای هر ۱۶ تیم، داوران و عوامل اجرایی، پیدا کردن استانی که بتواند برای همه این تیم‌ها زمین تمرین مناسب داشته باشد نیز کار فوق العاده دشواری است و با توجه به دستورالعمل فیفا مبنی بر اینکه رقابت‌های باشگاهی در تمام کشورهایی که به جام جهانی ۲۰۲۶ راه پیدا کرده‌اند، حتماً باید تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ تمام شود، اگر سازمان لیگ بخواهد از ابتدای اردیبهشت امسال لیگ را به صورت متمرکز برگزار کند، تمام تیم‌ها باید طی یک زمان ۲۰ روزه، حداقل هفت بار به میدان بروند که امکان عملی شدن آن به لحاظ فوتبالی چندان میسر نیست. تازه باید این نکته را هم مد نظر قرار داد که بسیاری از تیم‌ها همچنان دیدارهای معوقه‌ای دارند که آنها نیز باید انجام شود.

0

در چنین شرایطی برخی از چهره‌های نزدیک به استقلال معتقدند بهتر است سازمان لیگ در صورت ادامه شرایط جنگی، قید برگزاری ادامه لیگ بیست و پنجم را بزند و به جای آن دستور به تداوم رقابت‌های جام حذفی بدهد چون این مسابقات به مرحله یکچهارم نهایی رسیده و با برگزاری ۷ مسابقه تکلیف تیم قهرمان مشخص خواهد شد. در واقع فاتح جام حذفی تا رسیدن به کاپ قهرمانی فقط ۳ مسابقه دیگر خواهد داشت و به سرانجام رساندن این طرح در یک بازه زمانی ۲۰ روز بسیار به واقعیت نزدیک‌تر است تا اینکه قرار باشد در همین تایم باقیمانده لیگ برتر را جلو برد و طی ۲۰ روز، شاهد برگزاری بالغ بر ۵۶ مسابقه رسمی شد!  

البته سازمان لیگ تا امروز در مورد دامه وضعیت جام حذفی هیچ بیانیه‌ای صادر نکرده ولی کاملاً بدیهی است که استقلال این فرصت را از دست ندهد چون در حال حاضر علاوه بر پرسپولیس، سپاهان و تراکتور نیز از گردونه این مسابقات کنار رفته‌اند و استقلال حداقل روی کاغذ شانس اول فتح مجدد جام حذفی تلقی می‌شود.  

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج