۱۵۸۸۸۱۶
۳۱۳
۳۱۳
پ

توقع عجیب برای کمک ۲ هزار میلیاردی دولت به برگزاری لیگ!

در حالی که ایران این روزها در شرایط جنگی به سر می برد، مدیرعامل باشگاه خیبر خرم آباد خواستار کمک یک تا دو هزار میلیارد تومانی دولت به هر یک از تیم‌ها برای برگزاری لیگ برتر فوتبال شده است!

ایسنا: در شرایطی که ایران تحت تجاوز و حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در حال تصمیم‌گیری برای برگزار کردن یا نکردن ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال هستند؛ یکی از گزینه‌ها برگزاری ادامه لیگ به صورت متمرکز در یکی از استان‌هاست که گفته می‌شود با مخالفت بیش‌تر مدیران عامل باشگاه‌ها روبه‌رو شده است.

اما در حالی که مردم به دلیل تحریم‌های ناجوانمردانه و هم‌چنین قریب به ۴۰ روز جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی، شرایط ویژه‌ای را سپری می‌کنند و دولت نیز اولویت‌هایی به مراتب بزرگ‌تر از برگزاری لیگ فوتبال دارد، حسین خبیری مدیرعامل باشگاه خیبر خرم آباد در اظهاراتی عجیب، خواستار پرداخت یک تا دو هزار میلیارد تومان کمک دولت به هر تیم لیگ برتری برای برگزاری لیگ برتر شده است!

0

خبیری با حضور در یک برنامه تلویزیونی گفت: «اگر یکی دو همت پول به باشگاه‌ها بدهند خیلی رقم قابل توجه و زیادی نیست!»

مدیرعامل خیبر خرم آباد در واکنش به سوال مجری برنامه مبنی بر این‌که آیا انتظار دارد این مبلغ به هر کدام از ۱۶ تیم لیگ برتر اهدا شود؟ گفت: "در این شرایط که دغدغه ما باید وضعیت معیشت مردم باشد انصاف نیست بگویم به هر باشگاه هزار میلیارد پول بدهید! در جایی که کارگر و کارمند خیلی به سختی زندگی خود را می‌گذرانند. دغدغه آن‌ها خانواده‌شان است و دغدغه ما هم فوتبال است. اولویت معلوم است با معیشت مردم و خانواده است اما اگر قرار است لیگ برگزار شود دولت بسته حمایتی بگذارد."

او در بخشی دیگر از صحبت‌هایش نیز خاطرنشان کرد: "فکر می‌کنم می‌خواهند لیگ را برگزار کنند اما حمایتی که ما انتظار داریم برآورده نشده است."

در حالی که در طول این جنگ، بسیاری از نیروهای نظامی جان برکف ایران بدون کوچکترین چشمداشتی در حال دفاع جانانه از کشور و مردم هستند و مردم نیز در حالی که سخت‌ترین روزهای خود را سپری می‌کنند برای دفاع از کشور سینه سپر کرده‌اند،  مشخص نیست مدیرعامل یک تیم لیگ برتری بر اساس کدام منطق و معیاری چنین انتظار عجیبی را برای برگزاری لیگ طلب می‌کند؟

آقای خبیری! همان‌طور که خودتان هم گفتید «دغدغه امروز مردم، فوتبال نیست» و مردم در چنین شرایطی اصلا به فوتبال، آن هم در سطح لیگ ایران فکر نمی‌کنند چه برسد به این‌که توقع داشته باشند لیگ با چنین بریز و بپاش‌هایی برای تیم‌های لیگ برتری با بازیکنان چندین میلیاردی‌شان برگزار شود.

کاش حداقل در این روزهای سخت، شرایط را درک کنید و این انتظارات بی‌جا را مطرح نکنید. اگر اهالی فوتبال شرایط مردم و کشور را درک می‌کنند، کمی از قراردادهای نجومی‌ را کم کنید و مسابقات را ادامه دهید. جنگ فقط برای مردم عادی نیست.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج