۱۵۹۴۱۵۶
۴۵۸
۴۵۸
پ

تاجرنیا بی سروصدا مدیرعامل استقلال شد!

طبق اعلام سایت کدال، علی تاجرنیا به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شده است.

مهر: باشگاه استقلال روز جمعه ۲۵ اردیبهشت مجمع عمومی خود را برگزار کرد، اما در پایان این نشست درباره انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه خبری منتشر نشد تا همچنان علی تاجرنیا به عنوان رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی استقلال به فعالیت خود ادامه دهد.

تاجرنیا

تاجرنیا پس از پایان مجمع و در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که مدیرعامل جدید باشگاه استقلال پیش از آغاز فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال معرفی خواهد شد.

با این حال باشگاه استقلال روز گذشته یکشنبه ۲۷ اردیبهشت، تصمیمات مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده مربوط به دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۴ را در سامانه کدال منتشر کرد که در متن آن، نام علی تاجرنیا به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال درج شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج