۱۵۹۶۴۵۸
۶۵
۶۵
پ

ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

روادید تیم ملی ایران برای سفر به مکزیک و حضور در کمپ تیخوانا صادر شد.

خبرگزاری فارس: روادید تیم ملی ایران برای سفر به مکزیک و حضور در کمپ تیخوانا صادر شد.

d274b0273d9e4c069ce707944ff3f475

ویزای کلیه اعضای تیم ملی فوتیال ایران برای سفر به مکزیک تحویل سفارت ایران در آنکارا شده. رسانه‌های ترکیه سه‌شنبه‌شب این خبر را مخابره کردند.

علاوه بر این امروز، جلسه هماهنگی مربوط به سفر، استقبال، ورود و اسکان تیم ملی فوتبال ایران در مکزیک و همچنین برنامه‌ریزی سفرهای داخلی تیم ملی به شهرهای محل برگزاری مسابقات در لس‌آنجلس و سیاتل برگزار شد.

در این نشست، آخرین هماهنگی‌ها با نمایندگان فیفا درباره جزئیات ورود کاروان تیم ملی به تیخوانا، محل اقامت، حمل‌ونقل و سایر مسائل اجرایی و رسانه‌ای انجام شد.

بر اساس برنامه‌ریزی، کاروان ایران شنبه ساعت ۱۵ به‌وقت محلی ترکیه عازم شهر تیخوانا در مکزیک خواهد شد و ساعت ۱:۳۰ بامداد روز یکشنبه به‌وقت مکزیک وارد این شهر می‌شود. 

علی‌رغم صدور ویزای مکزیک و هماهنگی سفر تیم ملی به این کشور اما هنوز روادید آمریکا داده نشده و سنگ‌اندازی ادامه دارد.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج