۱۶۰۲۸۱۹
۴۳
۴۳
پ

حضور لژیونر ملی‌پوش در پرسپولیس منتفی شد

قرارداد دو ساله محمد قربانی با الوحده مانع از انتقال این بازیکن به پرسپولیس شد.

ورزش سه: در روزهای گذشته شایعات زیادی در مورد انتقال محمد قربانی، هافبک دفاعی تیم الوحده به پرسپولیس وجود داشت. خصوصا پس از آنکه مهدی تارتار اعلام کرد تمایلی به ادامه کار میلاد سرلک ندارد و باوجود داشتن قرارداد، این بازیکن را در لیست مازاد قرار داد تا او تیم پرسپولیس را ترک کند.

0

با این حال محمد قربانی که پس از سپاهان به لیگ روسیه و در ادامه امارات پیوست، تحت قرارداد باشگاه الوحده است و برای دو فصل دیگر با این تیم قرارداد دارد. در همین حال شایعاتی در مورد پایان قرارداد او وجود داشت اما پیگیری بیشتر نشان می‌دهد که قرارداد این بازیکن با الوحده همچنان اعتبار دارد.

رقم بالای رضایتنامه برای این بازیکن هم سبب شده تا قربانی امکان حضور در تیم پرسپولیس را حداقل برای فصل آینده از دست بدهد و انتقالش به جمع سرخپوشان تهرانی کنسل شود. به احتمال فراوان باتوجه به وضعیت موجود، او در لیگ امارات به کارش ادامه می‌دهد مگر اینکه اتفاق خاص و عجیبی در این مورد رخ بدهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج