بامزهترین یوسف صیادیِ تاریخ به جلد هومن افاضلی رفت!
یوسف صیادیِ مرد دوهزارچهره، با وجود اجرای درست نقش در قالب یک شخصیت کمدی، عصارهای از فوتبال نهچندان سازمانیافته ایران در اواخر دهه هشتاد بود.
برترینها: اخیرا هومن افاضلی (عضو کادر فنی تیم ملی) در برنامهای اینترنتی به میزبانی جواد خیابانی و خداداد عزیزی حضور یافته و پیرامون عملکرد تیم تحت هدایت قلعهنویی اظهاراتی به شدت خبرساز را مطرح کرده است.
ژست هومن افاضلی و موضعیگیریاش در این برنامه به گونهای بود که حتی بسیاری از منتقدان خیابانی و خداداد با آنها همدل شدند.
اما این تصویر شاید کنایهآمیزترین رفتار کاربران در شبکههای اجتماعی نسبت به افاضلی بوده است.
یوسف صیادیِ مرد دوهزارچهره، با وجود اجرای درست نقش در قالب یک شخصیت کمدی، عصارهای از فوتبال نهچندان سازمانیافته ایران در اواخر دهه هشتاد بود. البته به نظر میرسد دلیل اصلی وایرال شدن این قاب، بیش از هر چیز، شباهت میمیک صورت این دو چهره باشد.

ارسال نظر