۱۶۰۳۸۲۲
۰
۰
پ

وریا غفوری حکم به قهرمانی استقلال داد

وریا غفوری، کاپیتان و‌ مربی پیشین استقلال، درباره سرنوشت لیگ برتر که به دلیل شروع جنگ نیمه تمام ماند صحبت کرد.

برترین‌ها: وریا غفوری، کاپیتان و‌ مربی پیشین  استقلال، امشب مهمان برنامه عادل فردوسی‌پور بود و در بخشی از این گفت‌وگو درباره سرنوشت لیگ برتر که به دلیل شروع جنگ نیمه تمام ماند صحبت کرد.

فردوسی‌پور از غفوری پرسید که آیا استقلال باید به‌عنوان قهرمان انتخاب می‌شد؟ غفوری در پاسخ گفت: «انتخاب می‌شد نه؛ باید به‌عنوان قهرمان لیگ معرفی شود‌ زیرا بیش از ۷۰ درصد مسابقات برگزار شده بود و استقلال هم در صدر جدول قرار داشت، بنابراین لیاقت این را دارد که به‌عنوان قهرمان معرفی شود.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج