۱۶۰۴۰۴۲
۹۹۵
۹۹۵
پ

پاداش قلعه‌نویی برای آمریکاگردی؛ معادل ۷ قرن حقوق یک کارگر

ادعای دریافت ۱۴۰ میلیارد تومان پاداش توسط امیر قلعه‌نویی، با توجه به حذف تیم ملی در مرحله گروهی جام جهانی، بار دیگر بحث درباره تناسب پاداش‌ها را داغ کرده است.

برترین‌ها: ادعای پرداخت ۱۴۰ میلیارد تومان پاداش به امیر قلعه‌نویی پس از صعود تیم ملی ایران به جام جهانی ۲۰۲۶، موجی از واکنش‌ها را به دنبال داشته است؛ رقمی که در صورت صحت، معادل حدود ۷۳۰ سال حقوق یک کارگر با حداقل دستمزد محسوب می‌شود.

photo_2026-07-15_15-29-55

این مقایسه در شرایطی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته که تیم ملی ایران، با وجود وعده صعود به مراحل حذفی، در نخستین دوره ۴۸ تیمی جام جهانی نتوانست از مرحله گروهی عبور کند و با سه تساوی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

بر اساس گزارشی که «فوتبال ۳۶۰» منتشر کرده، از مجموع ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش اختصاص‌یافته برای صعود تیم ملی به جام جهانی، ۱۴۰ میلیارد تومان به امیر قلعه‌نویی پرداخت شده؛ یعنی حدود ۴۰ درصد کل این بودجه. همچنین در این گزارش آمده است که سقف پاداش پرداختی به هر یک از بازیکنان و اعضای کادرفنی، ۶ میلیارد تومان بوده است.

این ادعاها تاکنون از سوی امیر قلعه‌نویی تأیید یا تکذیب نشده است. فدراسیون فوتبال نیز پیش‌تر برخی گزارش‌های منتشرشده درباره جزئیات پرداخت پاداش‌ها را رد کرده بود. با این حال، انتشار این ارقام بار دیگر بحث درباره نحوه توزیع پاداش‌ها و تناسب آن با عملکرد تیم ملی را به یکی از موضوعات داغ فوتبال ایران تبدیل کرده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج