۱۶۰۵۳۸۱
۷ نظر
۱۵۰۶
۷ نظر
۱۵۰۶
پ

رشیدپور در حمایت از عادل به سیم آخر شد

رضا رشیدپور در واکنش به انتقادها از عادل فردوسی‌پور و اظهارات اخیر امیر قلعه‌نویی، با لحنی تند به مخالفان این مجری و گزارشگر شناخته‌شده تاخت.

برترین‌ها: رضا رشیدپور در واکنش به انتقادها از عادل فردوسی‌پور و اظهارات اخیر امیر قلعه‌نویی، با لحنی تند به مخالفان این مجری و گزارشگر شناخته‌شده تاخت. او با اشاره به صحبت‌های قلعه نویی که فردوسی‌پور را به کم‌کاری متهم کرد، گفت: «می‌گویند عادل وطن فروش از غار درآمده؛ مردک عادل اصلا تو غار بود، چیکار باید می کرد؟ یا هر سلبریتی دیگه‌ای که از نظر شما تو غار بوده.» رشیدپور همچنین خطاب به منتقدان افزود: «شما که ۲۴ ساعته بلندگو دستتان بود، چه غلطی کردید؟ جز تفرقه‌افکنی و نان بریدن از دیگران چه کار دیگری انجام دادید؟ کجا وصلید شما؟ » این اظهارات تند در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشته و واکنش‌های متفاوتی را به دنبال داشته است.

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    این رشیدپور از همون اول بی شعور بود

  • ناشناس

    الحمدلله هر روزی به ی رنگی در میند
    فعلاً که همه تون خوب پول بیت‌المال را بالا میکشید

  • ناشناس

    تو یکی خفه شو حالم ازت بهم میخوره #

  • مصطفی

    آفرین بر رشیدپور که دلش با ایران و ایرانی هست

  • ناشناس

    ار محبوبیت عادل حرص میخورن

  • ناشناس

    رشیدپور تو خودت ول معطلی، از یک آدم پول پرست به هر قیمتی حمایت می کنی

  • خیرخواه دانا

    آفرین به رشیدپور

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج