۱۶۰۷۹۴۷
۲۴۰۱
۲۴۰۱
پ

هالند بعد از جام جهانی به اسپانیا فرار کرد

ارلینگ پس از جام جهانی ۲۰۲۶ و درخشش با نروژ مشغول استراحت است.

خبرآنلاین: ارلینگ هالند، ستاره نروژی منچسترسیتی که در جام جهانی ۲۰۲۶ عملکرد درخشانی داشت، همچنان در تعطیلات به‌سر می‌برد. او این روزها در ماربیا اسپانیا حضور دارد و دوباره در شبکه‌های اجتماعی حضور فعالی دارد.

او با انتشار تصویری از خودش، در پاسخ به هواداری که درباره کم شدن فعالیتش در تیک‌تاک طی روزهای گذشته سوال پرسیده بود، گفت: «به تعطیلات نیاز داشتم، مغزم دیگر نمی‌کشید!»

هالند در استوری‌های دیگر هم به خستگی خود پس از یک فصل پرفشار اشاره کرده بود و در تعطیلات مشغول ریکاوری است تا آماده فصل جدید شود.

1

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج