۱۶۰۸۰۶۹
۱۷۶۷
۱۷۶۷
پ

باشگاه عربی از ترس به پرسپولیس پاسخ منفی داد

در حالی که قرار بود تیم فوتبال پرسپولیس در یک بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه به مصاف تیمی از کویت برود اما مسئولان این باشگاه با ادعای اینکه برگزاری این بازی برای آنها در کویت گران تمام خواهد شد از حضور در این بازی انصراف دادند.

 خبرگزاری فارس:  تیم فوتبال پرسپولیس که در جریان اردوی آماده‌سازی خود در ترکیه برنامه‌ریزی کرده بود یک دیدار تدارکاتی مقابل العربی کویت برگزار کند، در نهایت به دلیل انصراف این باشگاه کویتی، از انجام این مسابقه بازماند.

f9421e7066db444990f9a959c1be7914

در حالی که کادرفنی و مدیران باشگاه پرسپولیس در اردوی ترکیه به دنبال برگزاری چند دیدار تدارکاتی باکیفیت برای آماده‌سازی هرچه بهتر این تیم بودند، پیگیری‌ها نشان می‌دهد که سرخ‌پوشان برای انجام یک مسابقه دوستانه مقابل تیم العربی کویت به توافق نیز رسیده بودند و مذاکرات میان دو باشگاه به نتیجه رسیده بود.

با این حال، در آستانه برگزاری این مسابقه، مسئولان باشگاه العربی با اعلام اینکه به دلیل برخی مسائل منطقه‌ای امکان انجام این دیدار وجود ندارد، از باشگاه پرسپولیس عذرخواهی کرده و رسماً از برگزاری این بازی انصراف دادند. یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس در این خصوص به خبرگزاری فارس گفت: «نماینده تیم کویتی گفته بود که برگزاری این بازی عواقب خوبی برای آنها در کشورشان ندارد.»

پس از منتفی شدن این مسابقه، کادرفنی پرسپولیس برنامه اردوی خود را تغییر داد و در نهایت تصمیم گرفت به جای رویارویی با نماینده کویت، یک دیدار تدارکاتی مقابل یکی از تیم‌های ترکیه‌ای برگزار کند تا روند آماده‌سازی سرخ‌پوشان دچار وقفه نشود.

پرسپولیس پس از برگزاری اردوی ۱۲ روزه خود در ترکیه، روز دوشنبه به تهران بازگشت و قرار است تمرینات این تیم برای حضور در فصل جدید لیگ برتر، در تهران دنبال شود.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج