۱۶۱۴۲۴۳
۱ نظر
۸۴
۱ نظر
۸۴
پ

آلومینیوم از یک بازیکن دیگر استقلال شکایت کرد

گفته می‌شود باشگاه آلومینیوم اراک از حضور جلال‌الدین ماشاریپوف در بازی اخیر شکایت کرده است.

همشهری آنلاین: در حالی که حریفان استقلال در بازی های گذشته بابت حضور یاسر آسانی ستاره آلبانیایی در ترکیب آبی پوشان شکایت کردند و در این راستا کمیته انضباطی رای به تبرئه این بازیکن داده، آلومینیوم اراک از یک بازیکن دیگر استقلال هم شکایت کرده است.

محمدحسین میثاقی مجری فوتبال برتر در این خصوص اعلام کرد که باشگاه آلومینیوم بعد از بازی با استقلال علاوه بر شکایت از حضور یاسر آسانی، از بازی کردن جلال‌الدین ماشاریپوف هم شکایت داشته است.

0

آلومینیومی‌ها معتقدند که ماشاریپوف نیز در برهه‌ای قراردادش با استقلال را فسخ کرده و قرارداد جدیدی بسته که این مسئله غیرقانونی است.

این در حالی است که مثل یاسر آسانی، فسخ قراردادی از ماشاریپوف در سازمان لیگ فوتبال ثبت نشده و بعید است شکایت ایرالکو از دیگر بازیکن خارجی استقلال هم به جایی برسد.

جلال‌الدین ماشاریپوف بعد از هفته‌ها انتظار در بازی اخیر مقابل آلومینیوم به عنوان یار تعویضی به زمین رفت و به میادین فوتبال برگشت.

محتوای حمایت شده

نظر کاربران

  • ناشناس

    اصلا ازهمه استقلالها شکایت کنن بگن چراشما بااینه پنجره تیمتون بسته بوده خوب بازی میکنن مگر شما جای تمرین داشتن خخخخخخخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج