۱۶۱۵۵۲۲
۰
۰
پ

علی دایی حاضر به تبلیغ مشروبات الکلی نشد

حاج ابوالفضل دایی، پدر شهریار فوتبال ایران به علی و پسرانش نصیحت کرده بود هرگز لب به مشروبات الکلی نزنند؛ نصیحت و وصیتی که دایی هنوز به آن پایبند است.

هفت ورزشی: در دهه ۹۰ میلادی مرسوم نبود که بازیکنی از خاورمیانه به لیگ درجه یک اروپایی برود. جهش از قطر به آلمان (السد به آرمینیا در سال ۱۹۹۷) واقعاً انقلابی بود و درهای جهان عرب را به فوتبال اروپا باز کرد. حالا این مسیر برعکس شده و فوتبالیست‌های بزرگ اروپایی از جمله کریستیانو رونالدو در سالهای پایانی دوران فوتبال خود به خاطر دلارهای نفتی، بازنشستگی سودمندی را در این منطقه تجربه می کنند!

IMG_20260914_211930_591

علی دایی اولین لژیونر مهم فوتبال ایران در بوندس لیگا بود که 5 فصل هم در آلمان توپ زد و به پیراهن بایرن مونیخ آلمان رسید.

هر چند شهریار فوتبال ایران فقط 6 گل با پیراهن تیم بایرن مونیخ به ثمر رساند اما یکی از به یادماندنی‌ترین دوران دایی در این تیم زمانی بود که او از نگه داشتن یک لیوان آبجو برای تبلیغات اردینگر اسپانسر بایرن مونیخ امتناع کرد، زیرا نوشیدن مشروبات الکلی در اسلام ممنوع است.

جالب آن که مدیران باشگاه بایرن مونیخ هم مخالفتی نشان نداده و حتی اجازه دادند علی دایی در تبلیغات شرکت تولید نوشیدنی الکلی حضور پیدا نکند.

این ماجرا آن سال در کشور آلمان سروصدای زیادی به پا کرد در حالی که همان سال و سال های بعد در ایران کمتر به آن پرداخته شد.

بدون ورزش لاغر شو لاغری با این پودر جادویی خرید محصول

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج