۱۶۱۷۹۲۹
۱۲۰
۱۲۰
پ

جنگ داخلی در تراکتور بر سر جام استقلال

ماجرای اهدای جام قهرمانی لیگ نیمه‌تمام فصل گذشته به استقلال، حالا به سوژه‌ای جنجالی در باشگاه تراکتور تبدیل شده است

برترین‌ها: ماجرای اهدای جام قهرمانی لیگ نیمه‌تمام فصل گذشته به استقلال، حالا به سوژه‌ای جنجالی در باشگاه تراکتور تبدیل شده است؛ چرا که مدیرعامل این باشگاه و رسانه رسمی تراکتور مواضعی کاملاً متفاوت درباره این موضوع مطرح کرده‌اند.

حجت کریمی، مدیرعامل تراکتور، در واکنش به بحث‌های مطرح‌شده درباره اهدای جام به استقلال اعلام کرد که باشگاه تراکتور با این تصمیم مشکلی ندارد و این موضوع را نیز به مدیران فدراسیون فوتبال منتقل کرده است.

کریمی در این خصوص گفت: «هیچ‌گونه مشکلی با اهدای جام به باشگاه استقلال نداریم و این موضوع را به مدیران فدراسیون فوتبال گفته‌ایم.»

با این حال، رسانه رسمی باشگاه تراکتور دقایقی پیش موضعی متفاوت اتخاذ کرد و صراحتاً اعلام کرد که با نظر مدیرعامل باشگاه موافق نیست.

1

رسانه رسمی تراکتور نوشت: «با نظر حجت کریمی مخالف هستیم و مخالف اهدای جام به استقلالیم.»

به این ترتیب، در شرایطی که بحث سرنوشت جام فصل نیمه‌تمام گذشته همچنان ادامه دارد، حالا اختلاف موضع میان مدیرعامل و رسانه رسمی تراکتور نیز به این ماجرا اضافه شده است؛ موضوعی که می‌تواند حواشی تازه‌ای پیرامون تصمیم احتمالی فدراسیون فوتبال ایجاد کند.

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج