۱۶۱۹۳۸۵
۲ نظر
۱۳۴۰
۲ نظر
۱۳۴۰
پ

در اتفاقی عجیب کاستاکورتای فیک، منتقد کریم باقری شد

اظهارات اخیر بهروز رهبری‌فرد درباره نقش کریم باقری در پرسپولیس با واکنش مدیرعامل این باشگاه و برخی رسانه‌ها و هواداران همراه شد

برترین‌ها: روز گذشته بهروز رهبری‌فرد در مصاحبه‌ای علیه کریم باقری، مربی محبوب پرسپولیسی‌ها، صحبت کرد و نقش او در کادر فنی پرسپولیس را زیر سؤال برد.

رهبری‌فرد در این باره گفت: «پرسپولیس نیازی به کریم باقری و دعوا کردن ندارد. کریم باقری نقش ناظم را دارد.

کریم باقری انسان شریف و فوتبالیست بزرگی است، اما من از باشگاه پرسپولیس سؤال دارم. کریم چندین سال است که در کنار مربیان زیادی کار می‌کند و باید آینده‌ای برای خودش تصور کند، چرا که اکنون می‌تواند در هر تیمی که می‌خواهد، سرمربی باشد.

می‌گویند کریم بازیکنان را به‌خوبی کنترل می‌کند و زمانی که میان آنها دعوا می‌شود، بازیکنان را از یکدیگر جدا می‌کند. اسم او را می‌توان ناظم گذاشت. آیا این ایده درستی است؟ به نظر من اشتباه است.»

0

کانال تلگرامی تک به تک در یادداشتی انتقادی با تیتر «تو چه می‌فهمی» نوشت: «بهروز رهبری‌فر، مجلس گرم‌کن این روزهای محافل و رسانه‌های دولتی، در تازه‌ترین مصاحبه‌اش با لحنی که دقیقاً در شأن و شخصیت خودش است به کریم باقری حمله کرده که: "تا حالا با چهل تا سرمربی کار کرده. چرا نمی‌رود برای خودش سرمربی شود. او بیشتر ناظم است. اینها برای دعوا کردن می‌آیند."

خب البته یکی مثل رهبری‌فر باید هم توان ذهنی و گنجایش روحی درک کردن آقا کریم را نداشته باشد. اسطوره گل و شیرینی را چه به آقامنشی و قانع بودن به جایگاه خودی و مناعت طبع؟ شما که برای دوزار جیره و جیفه بیشتر از هیچ رقمی خوش‌رقصی مضایقه نمی‌کنی، نباید هم جهان امثال کریم را بشناسی.

بامزگی داستان، صحبت‌های بهروز جلوی کسانی است که سیر تا پیازش را فوت آبند. کسی امروز در مذمت دعوا حرف می‌زند که از بی‌لول‌تربن فوتبالیست‌های عصر خودش بود. کاستاکورتای فیک، تا فصلی ده تا دعوا راه نمی‌انداخت و قهر نمی‌کرد و نمی‌رفت، خیالش راحت نمی‌شد.

داعیه عشقش به پرسپولیس هم مثل همه ادعاهای این روزهایش آبکی و کاسبکارانه بود؛ آنقدر که یک روز با سلطان و دامادش دار و دسته می‌شد و زیر پای راینر سوبل را خالی می‌کرد و روزی دیگر بعد از گل زدن به پرسپولیس بحران‌زده در لباس پاس، نصف استادیوم را با پیراهن روی سر دور می‌زد.

برو آقای رهبری‌فرد، کلمات ارزانت را جایی بفروش که تو را نشناسند!»

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اتفاقا اقا بهروز خیلی هم حرف حقی زده

  • ناشناس

    اصلا در حدی نیس که بخواد در مورد اقا کریم باقری حرف بزنه
    بیشتر رو حسادت و تنگ نظریه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج