فردوسیپور با کمک هوش مصنوعی، قهرمان فصل گذشته را تعیین کرد
رسانه فوتبال ۳۶۰، متعلق به عادل فردوسیپور، با کمک ChatGPT فصل ناتمام لیگ برتر را ۱۰ هزار بار شبیهسازی کرد.
برترینها: در شرایطی که هنوز تکلیف قهرمان فصل گذشته لیگ برتر مشخص نشده، فوتبال360 رسانه متعلق به فردوسیپور برای تعیین سرنوشت فصل ناتمام لیگ، از ChatGPT کمک گرفته است.

در این شبیهسازی، فصل گذشته لیگ برتر ۱۰ هزار بار بازسازی شده و نتایج جالبی به دست آمده است. استقلال در ۴۲۶۳ شبیهسازی عنوان قهرمانی را به دست آورده، تراکتور ۳۳۴۰ بار، سپاهان ۱۹۳۷ بار، چادرملو ۲۸۲ بار، گلگهر ۸۷ بار، پرسپولیس ۸۱ بار و فولاد نیز ۱۰ بار قهرمان شدهاند.

بر اساس این شبیهسازی، استقلال با بیشترین تعداد قهرمانی، در صدر قرار گرفته است؛ موضوعی که نشان میدهد درخواست این باشگاه و هوادارانش برای اعلام این تیم بهعنوان قهرمان، دستکم از منظر این مدل شبیهسازی، نتیجهای دور از انتظار نبوده است.
ارسال نظر