۱۶۲۰۲۶۸
۲ نظر
۳۴۸۲
۲ نظر
۳۴۸۲
پ

بعد از بیرانوند، نوبت جدایی نکونام از تراکتور است!

پس از کنار گذاشته شدن علیرضا بیرانوند از تراکتور، خبرنگار فرهیختگان مدعی شد جواد نکونام هم ممکن است به‌زودی از این تیم کنار گذاشته شود؛ اتفاقی که به گفته او، بیرانوند در آن نقشی نداشته است.

برترین‌ها: یکی از خبرنگاران روزنامه فرهیختگان در واکنش به اتفاقات اخیر پیرامون علیرضا بیرانوند و کنار گذاشته شدن او از تراکتور، مدعی شد که جواد نکونام نیز ممکن است به‌زودی با شرایط مشابهی روبه‌رو شود.

photo_2026-10-09_14-28-30

این خبرنگار با اشاره به اختلافات ابتدای فصل در تراکتور نوشت که بیرانوند و شجاع خلیل‌زاده به دنبال قرار گرفتن در جایگاه نفر اول تیم بودند و همین مسئله آن‌ها را در مقابل یکدیگر قرار داد. او همچنین بیرانوند را از معدود حامیان جواد نکونام دانست و پیش‌بینی کرد که اتفاقات اخیر ممکن است به‌زودی برای سرمربی تراکتور نیز تکرار شود.

photo_2026-10-09_14-16-09

این خبرنگار در ادامه مدعی شد که کنار گذاشته شدن بیرانوند با تصمیم محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور، صورت گرفته و برخلاف برخی روایت‌ها، جواد نکونام نه تأثیرگذار بوده و نه نقشی در این ماجرا داشته است.

photo_2026-10-09_14-16-26

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که آینده نکونام در تراکتور نیز با گمانه‌زنی‌هایی همراه شده است؛ هرچند تاکنون اطلاعات مطرح‌شده درباره احتمال کنار گذاشته شدن او در حد ادعا و پیش‌بینی این خبرنگار است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    تراکتور سازی چرا نظر نمیدد

  • حسن

    گم شو لنگی حاشیه درست نکن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج