۱۱۶۶۷۴
۲ نظر
۵۰۰۰
۲ نظر
۵۰۰۰
پ

تحليل «گاردين» از عکس فوتبالي روحاني

روزنامه «گاردين» چاپ لندن، به عکس منتشرشده در توئيتر حسن روحاني که وي را در حال تماشاي بازي فوتبال ايران و نيجريه نشان مي‌دهد پرداخته و آن را مورد تحليل قرار داده است.

انتخاب: در اين گزارش آمده است: ساعت ۱۱:۳۰ شب است و حسن روحاني در حال استراحت و تماشاي بازي فوتبال ايران و نيجريه است.

او لباس تيم ملي ايران را بر تن دارد و در حال تماشاي بازي فوتبال تيم کشورش از طريق تلويزيون است.

روي ميز مقابل روحاني يک فنجان چاي و يک بشقاب ميوه ديده مي‌شود.

او توييتي در مورد بازي ايران و نيجريه منتشر کرد و نوشت: به بازيکنانمان افتخار مي‌کنم که توانستند اولين امتياز را در جام‌ جهاني کسب کنند. اميدوارم اين اولين امتياز از چند امتيازي باشد که آنها در اين مسابقات به دست خواهند آورد.

اين عکس‌ها همگي جزئي از ديپلماسي فوتبالي ايران است. در وين که مذاکرات هسته‌اي در آن در حال برگزاري است، گفت‌وگوها دوشنبه‌شب متوقف شد تا وزير خارجه ايران بتواند بازي فوتبال ايران و نيجريه را تماشا کند.

تصاوير منتشره، محمدجواد ظريف را در کنار ديگر مذاکره‌کنندگان ارشد ايران که همگي به تلويزيون چشم دوخته‌اند نشان مي دهد.

محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور سابق ايران هوادار پر و پا قرص فوتبال بود. با اين حال عکس روحاني به نوبه خود بي‌سابقه است چرا که يک رئيس‌جمهور را در خانه و در حالي که از کار فارغ شده نشان مي‌دهد.

يک تحليلگر مسائل ايران مي‌گويد که عکس روحاني يکي از موثرترين و موفق‌ترين اقدامات رئيس‌جمهور ايران بوده است.

روحاني که نخستين سال رياست جمهوري خود را تجربه مي‌کند به يکي از منتقدان جدي تحجر تبديل شده است.

وي هفته گذشته گفت: برخي از افراد هنوز در عصر حجر زندگي مي‌کنند.

وي پس از آنکه گفت «نمي‌توانيم مردم را به زور شلاق به بهشت ببريم» با تندروهاي ايران گلاويز شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ایت خوبی دارید ولی بهتره یه فکری به عدم نمایش عکساتون بکنید

  • بدون نام

    زنده باد روحانی روشنفکر........

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج