۱۴۱۱۰۹
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

روزبهانی: قشنگ‌ ترین مدال را می‌خواهم

بوکسور وزن ۸۱ کیلوگرم تیم ملی کشورمان گفت که به دنبال مدال طلای بازیهای آسیایی اینچئون است.

خبرگزاری تسنیم: احسان روزبهانی پس از پیروزی در اولین مسابقه بازی‌های آسیایی اینچئون اظهار داشت: دیر به سالن رسیدم و نتوانستم خودم را خوب گرم کنم و به همین دلیل در یک صحنه «فیله‌ کمرم» گرفت. البته مشکل خاصی نیست و شرایط خوبی دارم و خودم را آماده می‌کنم تا روز دوشنبه مبارزه خوبی با برنده تقابل بوکسورهای هند و تایلند داشته باشم.

وی خاطرنشان کرد: می‌خواستم با شرایط رینگ مبارزه در اینچئون و شرایط مسابقات آشنا شوم و به محیط عادت کنم، به همین خاطر زیاد به خودم فشار نیاوردم و سعی کردم با بوکسور بوتانی مبارزه خوبی داشته باشم.

روزبهانی تاکید کرد: نهایت تلاشم را کردم که بوکسور بوتانی را ناک اوت کنم اما او بوکسور خوبی بود و فکر نمی‌کردم او این اندازه قوی باشد.

بوکسور وزن ۸۱ کیلوگرم تیم ملی کشورمان از بوکسور قزاقستانی بعنوان اصلی‌ترین حریف خود یاد کرد و گفت: از اینچئون قشنگ‌ترین مدال را می‌خواهم و هدفم این است که تمام حریفانم را شکست دهم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به امید خدا طلا رو بگیری . ورزشکار دوست داشتنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج