۱۷۷۷۳۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

زمان راه‌ اندازی موتور جستجوی ملی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دو موتور جستجوی ارتباطی مورد حمایت این وزارتخانه قرار گرفته که یکی امسال رسمی می‌شود و دیگری در ۲۷ اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسد.

خبرگزاری ایسنا: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دو موتور جستجوی ارتباطی مورد حمایت این وزارتخانه قرار گرفته که یکی امسال رسمی می‌شود و دیگری در ۲۷ اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسد.

محمود واعظی در حاشیه جلسه شورای اداری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی مخالف توسعه اینترنت نیست بلکه خواستار بهبود آن است.

وی با اشاره به محدودیت‌های دولت داشته در خصوص مشکلات پیامک‌های تبلیغاتی اپراتورها گفت: پیامک‌های ارسالی تایید شده از سوی مخاطبان است و ارسال پیامک هیچ‌گونه هزینه‌ای را در بر ندارد.

واعظی تصریح کرد: وظیفه دولت ایجاد شبکه‌های اجتماعی نیست اما وظیفه دولت حمایت فنی و مالی است.

وی ادامه داد: طراحی شبکه اجتماعی را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که ۸۰ درصد پهنای داخل و ۲۰ درصد خارج باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج