۲۴۳۳۴۲
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

برج میلاد صورتی می‌شود

کمپین روبان صورتی با هدف افزایش میزان آشنایی مردم درباره زندگی سالم و چگونگی مقابله با سرطان پستان نهم مهرماه برگزار می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: کمپین روبان صورتی با موضوع سلامت بانوان و سرطان پستان هر سال مصادف با یکم اکتبر (۹مهر ماه) در دنیا برگزار می‌شود. امسال نیز به همین مناسبت بانوان در بوستان بهشت مادران گرد هم می‌آیند و با روشهای پیشگیری از سرطان پستان آشنا می‌شوند.

همچنین به همین مناسبت ساعت ۹ شب یکم مهرماه نورپردازی برج میلاد به مناسبت این روز صورتی می‌شود تا همه مردم دریابند که باید درباره سلامت فردی خود هوشیارتر مل کنند.

سرطان پستان از جمله بیماری‌های خاموش است که فرد در مراحل پیشرفته از آن باخبر می‌شود. بر این اساس شناسایی بیماری در مراحل اولیه جهت اقدام به درمان بموقع بسیار اهمیت دارد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج